Se amestca in shaker cca. 10 minute. Apoi se pregateste paharul de cocktail astfel: Se tine cu gura in jos si se unge cu o felie de lamaie, apoi se gl
Se amestca in shaker cca. 10 minute. Apoi se pregateste paharul de cocktail astfel: Se tine cu gura in jos si se unge cu o felie de lamaie, apoi se glazureaza gura paharului ca sare. Strecurati amestecul din shaker prin gheata si ornati cu o felie de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauDaca tot a fost astazi Inaltarea am zis sa pregatesc macar o pasca. Cred ca este cea mai buna pasca ce am mancat-o pana acum,...
Pasca cu branza
Comentarii