Punch rece

Se fierbe zaharul in ¾ l apa, pina ramine ¼ l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamii si celor 3 portocale. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. zahar
  • 6 lamii
  • 3 portocale
  • 300 g frisca
  • 5 linguri rom

Mod de preparare

Se fierbe zaharul in ¾ l apa, pina ramine ¼ l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamii si celor 3 portocale. Se bate bine pine se face ca o spuma, la care se adauga frisca bine batuta precum si romul. Se amesteca usor toate componentele. Se umplu cu aceasta compozitie paharele cu punch si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori