Se bat galbenusurile pina capata culoarea lamiii verzi. Se adauga mierea amestecind bine si putin cite putin, laptele. Se umplu paharele si se pune pu
Se bat galbenusurile pina capata culoarea lamiii verzi. Se adauga mierea amestecind bine si putin cite putin, laptele. Se umplu paharele si se pune putina nucsoara in fiecare. Pentru a face punci de portocala, se inlocuieste laptele cu sucul de portocala si se elimina nucsoara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii