Intr-un pahar mare de cocktail se pune gheata cam trei sferturi, un pic din el se toarna in shaker. Peste gheta din pahar se toarna suc de ananas, apo
Intr-un pahar mare de cocktail se pune gheata cam trei sferturi, un pic din el se toarna in shaker. Peste gheta din pahar se toarna suc de ananas, apoi suc de portocale. Sucul de coacaze se torna in shaker, se scutura si se toarna deasupra in pahar. Se pune un pai in cocktail si o felie de portocala se infige in marginea paharului.
Alte coctail recomandate
Coctail Moulin
Coctail italian
Coctail de bannae
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii