Sangria, celebra bautura spaniola, este atat de aromata si racoritoare, perfecta pentru serile calde de vara. Va propun sa incercati si varianta cu capsuni, este foarte aromata , cu siguranta va va cuceri.
Capsunele se spala, se curata, una se taie in doua si se infige pe betisor de bambus sau pe un pai, restul se taie marunt si se pun intr-o carafa. Portocala se spala, din coaja se taie ghirlande. Miezul se taie felii si se adauga la capsune. Se amesteca vin, brandy, lichior si miere si se toarna peste fructe, se acopera si se lasa la frigider o jumatate de ora. Cantitatile de mai sus corespund unui pahar de preparat.
Sangria aromata cu capsuni se serveste rece, cu cateva cuburi de gheata si fructe.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii