Paharele se racesc cu gheata sparta, apoi se arunca apa rezultata din topirea ghetii. Turnam in pahar intai tequila, apoi sucul de portocale, apoi Gr
Paharele se racesc cu gheata sparta, apoi se arunca apa rezultata din topirea ghetii.
Turnam in pahar intai tequila, apoi sucul de portocale, apoi Grenadine, pe care o tragem sus de pe fundul paharului cu o lingura de bar.
Se serveste decorata cu portocale si cirese de coctail.
Aici gasiti alte retete de coctailuri:
Coctail de banane
Coctail din cafea si coniac
Pina colada
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii