Paharele se racesc cu gheata sparta, apoi se arunca apa rezultata din topirea ghetii. Turnam in pahar intai tequila, apoi sucul de portocale, apoi Gr
Paharele se racesc cu gheata sparta, apoi se arunca apa rezultata din topirea ghetii.
Turnam in pahar intai tequila, apoi sucul de portocale, apoi Grenadine, pe care o tragem sus de pe fundul paharului cu o lingura de bar.
Se serveste decorata cu portocale si cirese de coctail.
Aici gasiti alte retete de coctailuri:
Coctail de banane
Coctail din cafea si coniac
Pina colada
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii