Visinele cele mai coapte se pun intr-o sticla si se presara zahar in proportie de 500-600 g la 1 kg visine. Se poate pune si in cantitati egale. A dou
Visinele cele mai coapte se pun intr-o sticla si se presara zahar in proportie de 500-600 g la 1 kg visine. Se poate pune si in cantitati egale. A doua zi se adauga alcoolul, citiva simburi de visine zdrobiti si un baton de vanilie. Cind sticla este plina, se leaga cu hirtie pergament si se tine la soare citeva luni, scuturind din cind in cind sticla. Toamna, se filtreaza lichidul si se pastreaza in sticle infundate.
Se serveste, diluindu-se cu sirop dupa gust.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii