Spala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici È
Spala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici si spirala de lamaie in vasul de punci. Presara zaharul deasupra si toarna jumatate din sticla de vin. Acopera vasul si pune-l la rece timp de cel putin o ora. Înainte de servire, toarna in vas si restul vinului si ambele sticle de vin spumant demisec.
Aseaza pe marginea bolului de punch cateva feliute de piersica. Acestea vor putea fi servite de invitati odata cu punch-ul in sine.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii