Se spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste pulpa obtinuta si se pune c
Se spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste pulpa obtinuta si se pune compozitia pe foc, amestecand continuu, pana da in clocot. Se adauga amidonul dizolvat, siropul in care au fiert merele si se toarna compozitia in cesti.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Socata Sirop din muguri de brad Iaurt din lapte de soia
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii