Se pune apa la fiert, apoi cand a dat in clocot se adauga zaharul, se lasa pana se topeste, apoi se adauga sucul de portocale si se lasa sa fiarba, a
Se pune apa la fiert, apoi cand a dat in clocot se adauga zaharul, se lasa pana se topeste, apoi se adauga sucul de portocale si se lasa sa fiarba, amestecand continuu. Se adauga coaja rasa de portocala si se mai lasa sa fiarba 3 minute. Siropul se depoziteaza in sticle.
Din sirop se face o bautura racoritoare, specific persana: se pune intr-un pahar lung, un sfert de pahar sirop de portocale si fara sa se amestece, se toarna peste el apa plata si 3-4 cuburi de gheata.
Alte retete recomandate:
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Un dulce delicios si usor de preparat.
Tiramisu reţetă originala, cu friscaO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaFoarte bune, dar au iesit cam crescute.
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj
Comentarii