Sirop de brad macerat

Pentru siropul de brad macerat aveti nevoie de 5 kg muguri de brad si 5 kg zahar. Se prepara usor.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg muguri de brad si
  • 5 kg zahar.

Mod de preparare

Pentru siropul de brad macerat se spala mugurii, apoi se scurg si se pun in borcane mari; un rand de mugur si 1 kg zahar, pana avem 5 randuri de muguri de brad si 5 randuri de zahar. Legam borcanele si lasam la macerat timp de 40 de zile. La sfarsit, stoarcem siropul care este bine legat.


Siropul de brad trebuie sa stea la macerat timp de 40 de zile, apoi se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Gem de agrise
1
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Ciolan afumat cu fasole verde
Bucataras.RO

Ciolan afumat cu fasole verde

Pentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....

Ciolan afumat cu fasole verde
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise