Cinci din lamai se freaza cu zaharul si se pune la fiert in 1/2 l apa. Se taie celelalte lamai in doua, se stoarce bine zeama, se strecoara si se toar
Cinci din lamai se freaza cu zaharul si se pune la fiert in 1/2 l apa. Se taie celelalte lamai in doua, se stoarce bine zeama, se strecoara si se toarna in sirop cand incepe sa clocoteasca. Se da totul deoparte, se trece printr-o sita deasa peste care s-a pus un strat subtire de vata, se pune iarasi la fiert, la foc iute, se leaga pe jumatate ca pentru serbet luand spuma de cate ori e nevoie. Se toarna de cald in sticle.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii