Se curata merele, se taie in felii subtiri si se pun intr-o cratita cu apa pe foc iute pana devin moi. Se strecoara printr-o panza deasa, se adauga 1
Se curata merele, se taie in felii subtiri si se pun intr-o cratita cu apa pe foc iute pana devin moi. Se strecoara printr-o panza deasa, se adauga 1 kg zahar si se fierbe siropul pana incepe sa se ingroase, avand grija sa se indeparteze spuma. Se lasa siropul sa se raceasca si apoi se pune in borcane mici, bine acoperite cu celofan si legate care vor fi fierte (ca la compot) timp de 15 minute. Se vor pastra intr-un loc rece si uscat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii