Se fierb 2 l apa cu 3 kg zahar. Se lasa sa se raceasca, se adauga 90 gr. sare de lamaie, se pun florile de soc (spalate in prealabil si zvantate), si
Se fierb 2 l apa cu 3 kg zahar. Se lasa sa se raceasca, se adauga 90 gr. sare de lamaie, se pun florile de soc (spalate in prealabil si zvantate), si lamaia taiata felii. Dupa 24 ore se strecoara si se toarna in sticle.
Se serveste rece cu felii de lamaie si frunze de menta.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii