Siropul se amesteca impreuna cu 1 kg zahar, pana se topeste zaharul. Siropul de zmeura nefiert (cu zahar) este delicios.
Siropul de zmeura nefiert se amesteca impreuna cu 1 kg zahar, pana se topeste zaharul. Lasam sa stea timp de 2-3 ore, maximum de timp este de 8 ore. Se formeaza deasupra o spuma pe care o dam deoparte, apoi lichidul se toarna in sticle. Pentru fiecare litru de sirop, adaugam o tableta si jumatate de aspirina.
Siropul de zmeura se serveste cu apa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii