Dulceata care i-mi place mie la papanasii prajiti .
Afinele se curata si se spala ,la un jet de apa in strecuratoare, cu gauri mari,unde se lasa la scurs pana fierbem siropul.
Zaharul impreuna ca apa se pune la fiert , se amesteca pana se topeste tot zaharul , 10 minute ,se adauga afinele si se fierbe la foc mare 20 minute de la inceputul fierberii. Se toarna in borcane sterilizate in cuptor, se fileteaza cu capac si se pun la sterilizare 24 ore in paturi. Din aceasta cantitate ies 6-7 borcane a 400 g.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii