Coulis de rubarba

• taiati rubarba rondele • tocati menta • adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si

Portii
3
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie
Coulis de rubarba

Ingrediente

  • rubarba - 34 buc
  • inghetata de vanilie - 6 scoops
  • ienibahar - 89 bobite
  • ienupar - 45 bobite
  • menta - 45 frunze
  • cimbru - 1 varf de cutit
  • Garrone rosu - 100 ml
  • zahar brun - 3 linguri

Mod de preparare


• taiati rubarba rondele
• tocati menta
• adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si zahar in punga de vidat si vidati-o 70% pe functia de extra umiditate, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 80 ⁰C si lasati punga pentru 45-60 de minute
• lasati-o sa se raceasca si mixati apoi continutul intr-un blender, pana obtineti o pasta
• rasturnati continutul intr-o craticioara si lasati la redus pe foc, pentru 10 minute
• serviti cu inghetata de vanilie.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc