Dulceata

Reteta culinara Dulceata de cirese albe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciresele se curata de samburi, dupa care se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa 12 ore. Se pun apoi pe foc, impreuna cu zeama de lamaie, jumatate

ingrediente

   1 kg zahar
   1 lamaie
   4 pahare de cirese fara samburi
   1 jumatate baton vanilie
   1 pahar apa

mod de preparare

Ciresele se curata de samburi, dupa care se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa 12 ore. Se pun apoi pe foc, impreuna cu zeama de lamaie, jumatatea de baton de vanilie si un pahar de apa. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana cand compozitia se leaga si se indeparteaza cu grija spuma. Dulceata se toarna apoi in borcane si se sigileaza cu capac, dupa ce s-a racit.
Se serveste dulceata dupa cateva zile.





Alte retete:





Gem de gutui Dulceata de gutui Placinta cu mere

Incearca si Marmelada de coarne
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese albe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite