Dulceata

Reteta Dulceata de cirese negre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de

ingrediente

   1 farfurie adanca
   plina cu cirese negre
   1 kg zahar
   4 pahare cu apa
   1 lamaie
   1 baton de vanilie

mod de preparare

Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de la 1/2 de lamaie. Se da cratita deoparte, se adauga fructele, se lasa 10 minute ca sa se insiropeze bine, apoi se pune vasul la fiert, la foc iute. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie ramas si se mai lasa cat sa mai dea in cateva clocote. In continuare, se procedeaza la fel ca la toate dulceturile.
Se foloseste in prajituri.



Alte retete recomandate:

Piure de mere

Dulceata de visine

Dulceata de zmeura
Incearca si Gem de portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese negre" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.