Dulceata

Dulceata de fragi, capsuni sau zmeura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata fructele de codite, se stropesc cu zeama de la cele doua lamii si se tin astfel timp de o ora. Se pune zaharul la legat, curatind siropul de

ingrediente

   1 kg zahar
   3 pahare apa
   750g fragi
   capsuni sau zmeura
   zeama de la doua lamii

mod de preparare

Se curata fructele de codite, se stropesc cu zeama de la cele doua lamii si se tin astfel timp de o ora. Se pune zaharul la legat, curatind siropul de impuritati (spuma care se formeaza). Cind siropul este bine legat, se pun fragii (capsunii sau zmeura) si se lasa sa fiarba dulceata pina se leaga bine, curatind mereu spuma care se formeaza. Se ia de pe foc, se acopera cu un servet ud si stors si se lasa astfel pina se raceste. Apoi se pune cu atentie in borcane, sa nu se striveasca fructele.
Incearca si Dulceata delicioasa de fragi
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de fragi, capsuni sau zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite