Gemul de nectarine cu ghimbir este foarte simplu de preparat si e gustos de mancat asa simplu sau la creme si prajituri.
Gemul de nectarine cu ghimbir este foarte simplu de preparat si e gustos de mancat asa simplu sau la creme si prajituri. Incerc prima oara acest gem si mi-a venit ideea dupa ce am incercat nectarinele intr-o prajitura. Excelente au fost si la fel este si gemul.
Se dau nectarinele prin robot. Continutul plicului de gelfix se amesteca impreuna cu doua linguri de zahar si cu ghimbirul. Se pune deasupra nectarinelor si se da la foc. Se amesteca des si se ia spuma care se formeaza. Dupa ce a inceput sa fiarba se ia deoparte si se adauga restul de zahar. Se pune inapoi pe foc si dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa numai un minut.Se pune in borcane sterilizate si se intorc borcanele cu capul in jos.
Gemul de nectarine cu ghimbir se serveste lamicul dejun cu paine sau croissant.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii