Gemul de fructe de padure este foarte bun la creme, prajituri, dar si consumat simplu.
Se spala zmeura si afinele sub un jet usor de apa, apoi se lasa la scurs pe o sita. Se pun fructele intr-un vas emailat, se adauga zaharul si se pune la fiert. Lasam sa fiarba la foc potrivit, amestecand incet din cand in cand. Cand gemul este legat, se adauga zeama de lamaie.
Lasam la foc pana cand totul este fiert si are un continut gelatinos.Se pune in borcane, se inchid ermetic si se lasa cu gura in jos aproximativ 1 ora.
Gemul de fucte de padure se serveste ca umplutura la clatite, la papanasi cu branza sau uns pe paine.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe