Gogosarii in otet pentru iarna, sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Siropul se pune crud. Se spala gogosarii si se curata de cotor, apoi se taie in 4-5 bucatele si se pun intr-un vas mai mare, dupa care se stropesc cu sare si turnam peste gogosari siropul facut din otet, zahar si sare. invartim cu lingura pana se topeste zaharul si sarea, lasam sa stea timp de patru pana la cinci ore, intre timp, ii mai invartim in vas ca sa fie cuprinsi toti in sirop. Dupa ce au lasat zeama, punem gogosarii in borcane, intercalam printre ei frunze de telina si radacini de hrean. Deasupra punem, in fiecare borcan, boabe de piper, enibahar, mustar si cate o foaie de dafin. Punem betisoare si turnam siropul, apoi legam borcanele si le dam la beci.
Servim gogosarii in otet ca si garnitura langa fripturi.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe