Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare(se mai pot rade si 2-3 teline).Se pun toate intr-o oala la foc mic cu 1 lingura de sare, o ceasca mare de ulei si una de otet, si se lasa sa fiarba in zeama lor 1/2 ora.
Separat se face o maioneza din 1 si 1/2 borcan de mustar si 1/2l ulei.
Dupa ce s-a fiert, zarzavatul se lasa sa se racoreasca putin si se amesteca cald(nu fierbinte) cu maioneza de mustar, se pune in borcane si se sigileaza.
Salata de iarna cu legume se serveste ca aperitiv
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe