Zacusca de gogosari si popinci este foarte buna. Aveti nevoie de 5 kg gogosari curatati si dati prin masina.
Pentru zacusca de gogosari si popinci se pun toate la fiert si amestecam ca sa nu se prinda, apoi o fierbem pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte o punem in borcane, pe care le legam, apoi le punem la sterilizat si, de la primul clocot, le lasam sa fiarba timp de patruzeci de minute. Acoperim cu paturi pana se raceste, apoi le ducem la beci.
Zacusca de gogosari si popinci se serveste pe paine.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii