Acadelele de parmezan sunt niste aperitive foarte aspectuoase, simplu si rapid de preparat, perfecte pentru orice ocazie festiva sau petrecere. Sunt gata in 20 de minute.
Intr-o tava, pe hartie de copt se aseaza betele (pe care le-am taiat cam la jumatate, ca erau prea lungi), cu varful spre centru (asa cum se vede in foto). Apoi la capatul dinspre margine al fiecareia se pune cate o lingura de parmezan ras si se rasfira putin astfel incat sa se formeze un cerc cam de 7-7,5 cm diametru.
Se presara putin piper proaspat macinat si ce mai vrea fiecare, dupa preferinta si se da tava la cuptor cam 8 min la 175 grade C. In tava au loc 6 bete. Dupa ce se scoate tava de la cuptor se lasa sa se raceasca putin in tava.
Acadelele de parmezan se servesc alaturi de alte aperitive, infipte intr-un pahar cu sare colorata Pofta buna!
Reteta Acadele de parmezan a fost propusa de Daneza13 pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii