Daca vreti sa mancati niste aperitive ca branza delicioase, pregatiti alivenci. E o reteta usoara si foarte buna.
Daca vreti sa mancati niste aperitive ca branza delicioase, pregatiti alivenci. E o reteta usoara si foarte buna. Branza data prin sita sau bine sfaramata cu furculita se amesteca cu faina, malaiul, sarea si ouale puse unul cate unul, iar la urma laptele. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava bine unsa si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Se taie in bucati patrate. In farfuria in care se serveste se toarna smantana, apoi se asaza bucatile de alivenci, date prin unt incalzit. Deasupra se toarna din nou smantana, amestecata cu o lingurita de faina. Se mai da la cuptor ¼ ora sa se rumeneasca.
Se servesc fierbinti cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii