Daca vreti sa mancati niste aperitive ca branza delicioase, pregatiti alivenci. E o reteta usoara si foarte buna.
Daca vreti sa mancati niste aperitive ca branza delicioase, pregatiti alivenci. E o reteta usoara si foarte buna. Branza data prin sita sau bine sfaramata cu furculita se amesteca cu faina, malaiul, sarea si ouale puse unul cate unul, iar la urma laptele. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava bine unsa si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Se taie in bucati patrate. In farfuria in care se serveste se toarna smantana, apoi se asaza bucatile de alivenci, date prin unt incalzit. Deasupra se toarna din nou smantana, amestecata cu o lingurita de faina. Se mai da la cuptor ¼ ora sa se rumeneasca.
Se servesc fierbinti cu smantana.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii