Daca vreti sa mancati niste aperitive ca branza delicioase, pregatiti alivenci. E o reteta usoara si foarte buna.
Daca vreti sa mancati niste aperitive ca branza delicioase, pregatiti alivenci. E o reteta usoara si foarte buna. Branza data prin sita sau bine sfaramata cu furculita se amesteca cu faina, malaiul, sarea si ouale puse unul cate unul, iar la urma laptele. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava bine unsa si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Se taie in bucati patrate. In farfuria in care se serveste se toarna smantana, apoi se asaza bucatile de alivenci, date prin unt incalzit. Deasupra se toarna din nou smantana, amestecata cu o lingurita de faina. Se mai da la cuptor ¼ ora sa se rumeneasca.
Se servesc fierbinti cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii