Cand va este pofta de o gustare rapida sau vreti sa pregatiti aperitive pentru ocazii speciale, incearcati aceasta reteta de apritive cu crema de branza si morcov.
Cand va este pofta de o gustare rapida sau vreti sa pregatiti aperitive pentru ocazii special, incearcati aceasta reteta de apritive cu crema de branza si morcov.
Intai taiati aluatul sub forma de triunghiuri si asezati-le pe tava tapetata cu hartie de copt , apoi intepati-le, din loc in loc, cu o furculita.
Coaceti in cuptorul preancalzit cam 10-15 min pana ce aluatul creste frumos si se rumeneste usor.
Intre timp pregatiti umplutura: amestecati cele doua creme de branza si adaugati dupa gust putin piper macinat si sare. Puneti umplutura intr-un pos cu dui si trasati deasupra triunghiurilor un strat de crema, apoi decorati cu morcov ras si frunzulite de marar.
In 20-25 min ai obtinut un aparitiv gustos si sanatos!
Sursa reteta: www.bucatareselevesele.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...
Drob umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii