Aperitiv cu crema de branza si morcov

Cand va este pofta de o gustare rapida sau vreti sa pregatiti aperitive pentru ocazii speciale, incearcati aceasta reteta de apritive cu crema de branza si morcov.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv cu crema de branza si morcov

Ingrediente

  • un pachet foi de patisserie - 275g
  • o cutie crema de branza cu verdeata - Ceva fin pufos Delaco
  • o cutie crema de branza cu usturoi - Ceva fin cremos Delaco
  • un morcov
  • o legatura de marar
  • piper macinat(optional)

Mod de preparare

Cand va este pofta de o gustare rapida sau vreti sa pregatiti aperitive pentru ocazii special, incearcati aceasta reteta de apritive cu crema de branza si morcov.

Intai taiati aluatul sub forma de triunghiuri si asezati-le pe tava tapetata cu hartie de copt , apoi intepati-le, din loc in loc, cu o furculita.

Coaceti in cuptorul preancalzit cam 10-15 min pana ce aluatul creste frumos si se rumeneste usor.

Intre timp pregatiti umplutura: amestecati cele doua creme de branza si adaugati dupa gust putin piper macinat si sare. Puneti umplutura intr-un pos cu dui si trasati deasupra triunghiurilor un strat de crema, apoi decorati cu morcov ras si frunzulite de marar.

In 20-25 min ai obtinut un aparitiv gustos si sanatos!

Sursa reteta: www.bucatareselevesele.ro


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori