Aperitiv din branza de burduf

Aperitivul din branza de burduf poate constitui, alaturi de alte tipuri de aperitive, o masa fesiva de succes.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat
  • 50-100 ml bere
  • 100 ml smantana
  • 4-5 sardele sau ansoa in ulei
  • 1/2 lingurita de chimen macinat
  • 1 ceapa
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Branza sau casul se marunteste cu furculita sau se da pe razatoarea mica, peste care se adauga berea, smantana, sardelele sau ansoa, chimenul macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine pana la omogenizare si se sareaza dupa gust. Se da la rece pana la servire.


Aperitivul din branza de burduf se serveste ornat cu masline si gogosari.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci