Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Taiem aluatul in cerculete cu diametrul de 11 cm, folosind gura unui pahar. Asezam cercurile de aluat in ta

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto

Ingrediente

  • 400 g aluat pentru pateuri
  • 4 linguri sos pesto
  • 4 rosii taiate felii
  • in lipsa lor eu am folosit pasta de tomate
  • 300 g mozarella sau orice tip de cascaval

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Taiem aluatul in cerculete cu diametrul de 11 cm, folosind gura unui pahar. Asezam cercurile de aluat in tava. Fiecare cerculet il ungem cu sos pesto, pasta de tomate, asezam fellile de mozarella (cascaval) si dam la cuptor pentru circa 20 -25 de minute sau pana aluatul dvine galben, iar baza aramie.


Se pot manca si calde si reci. Reteta Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto a fost propusa de Edelweiss pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:

Soufle de branza,

Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,

Crochete cu branza feta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Șnițele din piept de pui marinat
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos