Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval sunt intotdeauna binevenite la orice masa festiva, dar pot fi facute si pentru un week-end in familie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 5 ardei (2 rosii
  • 3 galbeni)
  • putina sare
  • putina verdeata pentru decor
  • 1 iaurt mic
  • 200 de grame de branza de capra
  • veche
  • circa 100 de grame de cascaval.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala ardeii, se curata de seminte si pe peretii interiori. Branza se paseaza si se amesteca impreuna cu iaurtul pana ce se obtine o pasta. Cascavalul se da pe razatoare si se umple cu el unu sau doi ardei ( in functie de marimea lor).
Crema de branza cu iaurt se foloseste pentru umplerea restului de ardei. Se decoreaza cu verdeata.


Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci