Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval sunt intotdeauna binevenite la orice masa festiva, dar pot fi facute si pentru un week-end in familie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 5 ardei (2 rosii
  • 3 galbeni)
  • putina sare
  • putina verdeata pentru decor
  • 1 iaurt mic
  • 200 de grame de branza de capra
  • veche
  • circa 100 de grame de cascaval.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala ardeii, se curata de seminte si pe peretii interiori. Branza se paseaza si se amesteca impreuna cu iaurtul pana ce se obtine o pasta. Cascavalul se da pe razatoare si se umple cu el unu sau doi ardei ( in functie de marimea lor).
Crema de branza cu iaurt se foloseste pentru umplerea restului de ardei. Se decoreaza cu verdeata.


Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori