Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval sunt intotdeauna binevenite la orice masa festiva, dar pot fi facute si pentru un week-end in familie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 5 ardei (2 rosii
  • 3 galbeni)
  • putina sare
  • putina verdeata pentru decor
  • 1 iaurt mic
  • 200 de grame de branza de capra
  • veche
  • circa 100 de grame de cascaval.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala ardeii, se curata de seminte si pe peretii interiori. Branza se paseaza si se amesteca impreuna cu iaurtul pana ce se obtine o pasta. Cascavalul se da pe razatoare si se umple cu el unu sau doi ardei ( in functie de marimea lor).
Crema de branza cu iaurt se foloseste pentru umplerea restului de ardei. Se decoreaza cu verdeata.


Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure
1
Supe de legume

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

E o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure
Briam grecesc
2
Mancaruri cu legume

Briam grecesc

O mâncare de vară, delicioasă. Poate fi servită ca atare sau ca și garnitură la diferite fripturi. Folosim orice...

Briam grecesc
Prajitura Bucuresti
3
Prajituri

Prajitura Bucuresti

Blatul: Se bat 4 albusuri cu 4 linguri apa, cand spumeaza se adauga 100g zahar. Separat se bat 4 galbenusuri cu 150 g zahar...

Prajitura Bucuresti
Tort cu capsuni si mac
4
Torturi

Tort cu capsuni si mac

Este un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...

Tort cu capsuni si mac
Punch cu Piersici - Reteta video
5
Punch-uri

Punch cu Piersici - Reteta video

Punch-ul o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci. Cinci,...

Punch cu Piersici - Reteta video
Parteneri
Antricot de vita cu struguri la tigaie
Bucataras.RO

Antricot de vita cu struguri la tigaie

O alternativa la antricotul clasic la gratar sau la cuptor. Nu necesita mult timp de gatire, carnea este frageda si suculenta...

Antricot de vita cu struguri la tigaie
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii