Se piseaza telemeaua cu o furculita, se adauga smantana, piper, marar si se amesteca. Se taie gogosarul, putin file de somon marunt si se adauga in cr
Se piseaza telemeaua cu o furculita, se adauga smantana, piper, marar si se amesteca. Se taie gogosarul, putin file de somon marunt si se adauga in crema de branza. Se scobesc rosiile, castravete il taiem felii mai groase si in mijloc il scobim putin. Miezul ce ramane il taiem marunt si il punem in branza. Feliile de paine se pun in aparatul de paine.
1)Se ung feliile de paine cu crema de branza,se adauga o fasie de somon afumat.
2)Se umplu rosiile cu crema de branza.
3)Se pune branza pe feliile de castraveti si se decoreaza cu somon afumat.
Se servesc reci, ornate cu verdeata.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii