Se piseaza telemeaua cu o furculita, se adauga smantana, piper, marar si se amesteca. Se taie gogosarul, putin file de somon marunt si se adauga in cr
Se piseaza telemeaua cu o furculita, se adauga smantana, piper, marar si se amesteca. Se taie gogosarul, putin file de somon marunt si se adauga in crema de branza. Se scobesc rosiile, castravete il taiem felii mai groase si in mijloc il scobim putin. Miezul ce ramane il taiem marunt si il punem in branza. Feliile de paine se pun in aparatul de paine.
1)Se ung feliile de paine cu crema de branza,se adauga o fasie de somon afumat.
2)Se umplu rosiile cu crema de branza.
3)Se pune branza pe feliile de castraveti si se decoreaza cu somon afumat.
Se servesc reci, ornate cu verdeata.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii