Barcute cu branza, ridichi-flori de cirea, castraveti sculptati, toate menite sa ii incante pe cei mici sau chiar pe cei mari, la o sarbatoare in familie.
Speli legumele. Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă. Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline. Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză. Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele. Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive. Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.
Pofta Buna!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii