Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatu
Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatul si se modeleaza nist baghete. Fiecare trebuie sa fie cam de 10 cm. lungime si 2-3 cm. grosime. Apoi se pun in tava de copt.
Se ung baghetele cu ou batut si apoi se presara pe ele un pic de sare si branza. Se coc baghetele intr-un cuptor incalzit la aproximativ 180grade, 30-45 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii