Biscuiti cu gorgonzola

1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca. 2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt la temperatura camerii
  • 120 g gorgonzola la temperatura camerii
  • 1
  • 5 dl (90 g) faina
  • 75 g alune pinje (sau nuci)

Mod de preparare

1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca.


2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte.

3. Se pune cuptorul la 175 grade C. Se taie din aluat felii de 0,5 cm cu un cutit bine ascutit. Se coc in mijlocul cuptorului cam 10-12 min.


Gorgonzola se poate inlocui cu o alta brinza / cascaval iute, condimentat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori