1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca. 2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam
1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca.
2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte.
3. Se pune cuptorul la 175 grade C. Se taie din aluat felii de 0,5 cm cu un cutit bine ascutit. Se coc in mijlocul cuptorului cam 10-12 min.
Gorgonzola se poate inlocui cu o alta brinza / cascaval iute, condimentat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii