Branza de oaie marinata pe gril

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 250 gr zuchini
  • 2 catei usturoi
  • 5 linguri ulei (cel mai bun este uleiul de masline)
  • 800 g branza de oaie
  • 1 lingurita cimbru
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.

Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.

Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.

Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.

Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.

Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Zacusca cu vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc