Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p
Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.
Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.
Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.
Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.
Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.
Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Zacusca cu vinete
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcCiorba de burta este preferata mea dintre ciorbe, asa ca m-am gandit sa incerc si eu sa o prepar, nu numai sa o comand la...
Ciorba de burta
Comentarii