Branza de vaci cu morcovi

Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germ

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri branza de vaci
  • 3-4 morcovi
  • 1 lingura germeni de grau
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura drojdie de bere
  • 2 linguri ceapa
  • 1 lingura suc de lamaie
  • mirodenii
  • sare

Mod de preparare

Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germenii de grau, uleiul, sucul de lamaie si drojdia de bere. Se adauga mirodeniile si sarea si se orneaza cu feliute de morcovi.
Se serveste ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Piftie de curcan

Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci