Branza de vaci cu rosii

Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de branza de vaci
  • 1 lingura ulei
  • 1 rosie
  • 1 lingura seminte de floarea soarelui
  • 4-5 nuci tocate marunt
  • 1 lingura ridiche
  • 1 ceapa
  • sare
  • mirodenii

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt, sarea si mirodeniile. Se garniseste cu nuci sau alune tocate marunt.
Alte aperitive:

Saratele

Oua umplute

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori