Branza surpriza cu pesmet

Toate ingredientele, afara de branza si pesmet, se amesteca. Din compozitia zarzavaturi-condimente se scoate o parte si se formeaza chiftele rotunde.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g cartofi fierti si zdrobiti
  • 2 cani de pesmet
  • 3 cesti zarzavaturi mixte fierte si zdrobite
  • 3 linguri de gris
  • 500 g branza
  • 2 linguri frunze de coriandru
  • 1 lingurita ghimbir macinat
  • 1 lingurita curcuma taiat marunt
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • Sare
  • Pentru chutney :
  • 1 ceasca coriandru
  • 1 ceasca arahide
  • 3 lingurite zeama de lamaie
  • 2 bucati ardei verde iute (chili)
  • Sare

Mod de preparare

Toate ingredientele, afara de branza si pesmet, se amesteca. Din compozitia zarzavaturi-condimente se scoate o parte si se formeaza chiftele rotunde.

Se intinde fiecare ca o placinta mica, se pune branza la mijloc, se ridica marginile si se inchid.

Se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se inchid la culoare si devin crocante.

Se servesc cu chutney verde(ghiveci englezesc).

Ingredientele pentru chutney se toaca marunt , se amesteca si se serveste rece.
Alte retete culinare recomandate

Pui ciuperci

Ciuperci la cuptor

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc