Toate ingredientele, afara de branza si pesmet, se amesteca. Din compozitia zarzavaturi-condimente se scoate o parte si se formeaza chiftele rotunde.
Toate ingredientele, afara de branza si pesmet, se amesteca. Din compozitia zarzavaturi-condimente se scoate o parte si se formeaza chiftele rotunde.
Se intinde fiecare ca o placinta mica, se pune branza la mijloc, se ridica marginile si se inchid.
Se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se inchid la culoare si devin crocante.
Se servesc cu chutney verde(ghiveci englezesc).
Ingredientele pentru chutney se toaca marunt , se amesteca si se serveste rece.
Alte retete culinare recomandate
Pui ciuperci
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii