Branza topita de casa este o reteta aperitiv care se poate servi pe tartine. Ingredientele necesare sunt: lapte, branza de vaci, margarina.
Branza topita va fi intotdeuna una dintre produsele care se va servi la micul-dejun. Incearca acest aperitiv pe baza de branza la tine acasa.
Prima data trebuie fiert laptele, si, dupa ce e bine fiert, acesta trebuie amestecat cu branza. Strecoara apoi amestecul prin tifon. Adaugam peste branza margarina topita, ouale, bicarbonat si sare. Punem compozitia pe aragaz si amestecam pana devine lucioasa. Puneti-o in ce forma doriti.
Alte retete culinare recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii