Branza vegetala cu marar

Se toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de moale. Se adauga sare da

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un tub de branza (200 g)
  • o ceapa medie (de preferinta verde)
  • o legatura de marar
  • sare (facultativ)

Mod de preparare

Se toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de moale. Se adauga sare dar e mai sanatos fara. Pentru o masa mai sofisticata se pot umple cu aceasta compozitie rosii sau ardei care se taie felii si se aseaza pe un platou.

Alte variante ale pastei pe baza de branza de soia: branza+boia de ardei+chimen macinat, branza+usturoi+castravete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc