Brinza se lasa afara citeva ore ca sa fie moale. Intr-un castron, se pune brinza, chimenul, boiaua, sare, piper, marar, ceapa sau usturoiul, si se f
Brinza se lasa afara citeva ore ca sa fie moale. Intr-un castron, se pune brinza, chimenul, boiaua, sare, piper, marar, ceapa sau usturoiul, si se freaca toate impreuna pina s-au amestecat bine. Se aseaza intr-un vas potrivit si se garniseste simplu cu verdeata. Se poate folosi ca aperitiv, sau se poate intinde pe piine ca si sandvisuri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii