Briosele cu cascaval sunt absolut delicioase. Reteta de briose se prepara usor si rapid si pot fi servite atat ca si aperitive, cat si ca si gustari, sau chiar pot fi puse la pachet.
Intr-un bol mixam ouale cu sarea. Adaugam uleiul si treptat laptele. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cascavalul dat prin razatoare din care am oprit putin ca sa pun deasupra si omogenizam.
Tapetam tava de briose cu hartiute si punem din compozitie. Deasupra am adaugat felii de cascaval si masline
Dam la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra
Imi plac produsele Philips is foarte utile iti usureaza munca si timpul
Servim briosele cu cascaval caldute, dar si reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii