Briosele cu cascaval si susan sunt ideale pentru mic dejung, gustarile dintre mese sau aperitive.
Batem ouale bine cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe.
Turnăm compoziţia peste făina amestecată cu praful de copt şi amestecam.
Ungem formele cu ulei, le aşezăm intr-o tava şi le umplem până la un deget sub margine, iar pe deasupra presărăm susan.
Dăm totul la cuptor 35 min, pana cand briosele se rumenesc frumos.
Poftă bună!
Briosele cu cascaval si susan se servesc calde sau reci, cu lapte sau ceai.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSalatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii