Briosele cu cascaval si susan sunt ideale pentru mic dejung, gustarile dintre mese sau aperitive.
Batem ouale bine cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe.
Turnăm compoziţia peste făina amestecată cu praful de copt şi amestecam.
Ungem formele cu ulei, le aşezăm intr-o tava şi le umplem până la un deget sub margine, iar pe deasupra presărăm susan.
Dăm totul la cuptor 35 min, pana cand briosele se rumenesc frumos.
Poftă bună!
Briosele cu cascaval si susan se servesc calde sau reci, cu lapte sau ceai.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii