Brioşele cu caşcaval Sofia sunt delicioase, usor de facut si se pot servi ca aperitive sau gustari.
- caşcavalul se dă prin răzătoare , şi se amestecă cu toate ingredientele enumerate mai sus.
- făina se amesteca cu praful de copt .
- se amesteca până se înglobează bine toate ingredientele.
- ungeţi cu un pic de unt o tavă cu forme de brioşă (puteţi pune şi hârtie de copt). Adăugaţi cam 2 linguri de compoziţie în fiecare formă (ideea e ca forma să fie plină până la jumătate).
- se încinge cuptorul la 200 grade, şi lăsăm 25-30 de minute. Verificaţi din când în când cu o scobitoare, sunt gata când scobitoarea iese curată.
Briosele cu cascaval Sofia se servesc calde sau reci, la mic dejun sau ca gustare.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii