Brioşele cu caşcaval Sofia sunt delicioase, usor de facut si se pot servi ca aperitive sau gustari.
- caşcavalul se dă prin răzătoare , şi se amestecă cu toate ingredientele enumerate mai sus.
- făina se amesteca cu praful de copt .
- se amesteca până se înglobează bine toate ingredientele.
- ungeţi cu un pic de unt o tavă cu forme de brioşă (puteţi pune şi hârtie de copt). Adăugaţi cam 2 linguri de compoziţie în fiecare formă (ideea e ca forma să fie plină până la jumătate).
- se încinge cuptorul la 200 grade, şi lăsăm 25-30 de minute. Verificaţi din când în când cu o scobitoare, sunt gata când scobitoarea iese curată.
Briosele cu cascaval Sofia se servesc calde sau reci, la mic dejun sau ca gustare.
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaImi place sosul de usturoi verde, este o imbinare dintre ostropel si sosul bechamel, foarte placut la gust si bun la diverse...
Perisoare in sos de usturoi verdeReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii