Briosele cu cascaval Sofia sunt niste gustari delicioase, usor de facut si care merg de minune alaturi de un pahar cu lapte batut sau sana.
Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi umplem formele de briose
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!
Briosele cu cascaval Sofia se pot servi acasa, ca mic dejun sau aperitiv, sau la serviciu, ca pachet.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii