Briose cu cascaval Sofia si broccoli

Briosele cu cascaval Sofia si broccoli sunt delicioase si deloc greu de preparat. Pot fi servite ca si gustari sau aperitive sarate deoarece sunt la fel de bune si calde si reci. Briosele se prepara incredibil de usor si rapid.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cascaval Sofia si broccoli

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 12 briose:
  •  
  • 200g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g broccoli congelat
  • 1 legatura de ceapa verde

Mod de preparare

Briosele nu trebuie sa fie neaparat dulci. Poti prepara niste gustari absolut delicioase cu cascaval Sofia de la Delaco si broccoli.

Pentru inceput trebuie sa bati bine ouale impreuna cu laptele si uleiul. Dupa ce ai taiat cascavalul cubulete, ceapa marunt si broccoliul bucatele, le adaugi si pe ele in compozitie.

Apoi adaugi faina si praful de copt si amesteci constant pana compozitia se omogenizeaza bine.

Formele de briose se ung cu putin ulei si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Umpli aceste forme pana la un deget sub margine si le pui la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc bine la suprafata.

Usor de preparat si foarte gustos.

Pofta buna


Briosele cu cascaval Sofia si broccoli se servesc atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori