Briose cu cascaval Sofia si cartofi

Briosele cu cascaval Sofia si cartofi sunt delicioase, hranitoare si ideale pentru mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cascaval Sofia si cartofi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g caşcaval SOFIA
  • 3 cartofi de marime medie
  • sare

Mod de preparare

Mod de preparare:
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalulSOFIA tăiat cubuleţe, si cartofii fierti taiati cubulete.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem formele .
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!

Pofta buna!


Briosele cu cascaval Sofia si cartofi se servesc si calde si reci, ca aperitiv, mic dejun sau gustare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc