Briose cu cascaval Sofia si cartofi

Briosele cu cascaval Sofia si cartofi sunt delicioase, hranitoare si ideale pentru mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cascaval Sofia si cartofi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g caşcaval SOFIA
  • 3 cartofi de marime medie
  • sare

Mod de preparare

Mod de preparare:
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalulSOFIA tăiat cubuleţe, si cartofii fierti taiati cubulete.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem formele .
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!

Pofta buna!


Briosele cu cascaval Sofia si cartofi se servesc si calde si reci, ca aperitiv, mic dejun sau gustare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci