Briosele cu cascaval Sofia si chimen sunt o gustare delicioasa si sanatoasa. Se prepara foarte usor, pot fi servite ca si aperitive la masa de sarbatoare sau ca si gustare intre mese sau la birou.
Briosele nu trebuie neaparat sa fie un desert. V-am pregatit o delicioasa si aromata gustare de briose cu cascaval Sofia de la Delaco.
Pentru inceput amesteci ouale cu laptele si uleiul. Adaugi cascavalul taiat bucatele si o lingurita si jumatate de seminte de chimen. Amesteci bine pentru a omogeniza compozitia, adaugand si faina si praful de copt.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezi formele de briose unse cu ulei si le umpli cu compozitie, insa ai grija sa lasi destul spatiu intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.
Presari pe deasupra seminte de chimen si pui la cuptor pentru 35-45 de minute pana de rumenesc bine.
Delicios si foarte usor de preparat, nu-i asa?
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si chimen pot fi servite atat calde cat si reci.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPrajitura cu spuma de ciocolata este un deliciu dulce si ciocolatos, o placere nevinovata a tuturor. Prajitura cu ciocolata...
Prajitura cu spuma de ciocolataUn deliciu!
Desert prajitura aromata cu pere caramelizate
Comentarii