Briose cu Cascaval Sofia si ton este o reteta de briose sarate ce poatet fi pregatita cu succes ca si gustare sau aperitiv. Iubitorii de peste vor aprecia cu siguranta aceasta reteta de briose.
Se amesteca bine ouale batute cu laptele si uleiul, se adauga cascavalul taiat cubulete, tonul scurs bine de sos, ceapa maruntita si maslinele taiate rondele. Separat se amesteca faina cu praful de copt. Se toarna peste ele compozitia lichida si se amesteca pana la omogenizare. Se umplu formele , unse inainte cu ulei si asezate pe o tava tapetata cu hartie de copt, pana la un deget sub margine. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 35-45 minute, pana incep sa se rumeneasca deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia Delaco si ton se servesc dupa preferinte, reci sau calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii